Igazából lehetett volna ez a koncert is ugyanolyan mint a legutóbbi Füzesgyarmati (mellesleg ez a város az otthonunk, és gyakorlatilag mindenkit ismerünk) mert szinte minden megegyezett. Szabadtéri koncert a Körösladányi Ladány-napok keretein belül, délutáni műsoridő, ugyanaz a hangosító cég, és mégis sokkal jobban sikerült. Minek is köszönhető ez? Talán a szervezők profizmusának, esetleg korretségének. Nem igazán tudnám megmondani de érdekes módon itt volt idő beállni rendesen (nem hajtottak le közben, hogy a Beatrice nem tud beállni kocsival), jól szólt a színpad, volt értelme az egésznek. Szóval jó kis koncert volt ez a korai időpont ellenére, és ezt csak elősegítette, hogyfogadtak bennünket a rendezők (pedig nem ismerhettek, hisz kezdő csapat vagyunk), külön rész volt a zenekaroknak a közös tértől elválasztva (ezt mi is igénybe vehettük amatőr létünkre is) kaptunk innivalót (pedig névtelen kis zenekar vagyunk) és kaptunk a fellépésünkért honoráriumot (annak ellenére, hogy amatőrök vagyunk)

Sok múlik ezeken a finomságokon, mert nyilván valóan játszottunk volna mi akkor is ha nem köszöntöttek volna odaérkezésünkkor bennünket, nem lett volna külön hely, nem lettek volna italok, és nem kaptunk volna pénzt. Csak az nem mindegy hogy milyen szájízzel emlékezünk vissza az eseményekre, és magára a helyre. Jelen pillanatban elmondhatjuk hogy Körösladányba bármikor szívesen elmegyünk, viszont Füzesgyarmatot (mellesleg ez a város az otthonunk) azért meggondoljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://deviantblog.blog.hu/api/trackback/id/tr262371210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása