Azt hiszem, mi mindig mindent megteszünk annak érdekében, hogy az általunk szervezett estek a lehető legjobban sikerüljenek, illetve a lehető legtöbben tudomást szerezzenek róla. Sajnos van úgy, hogy hiába erőlködünk, nem jön össze a kellő nézőszám. Szerencsére a legutóbbi Stone-os koncerten azért voltak elegen, annak ellenére is, hogy én személy szerint, figyelembe véve a rengeteg levelezést, plakátozást egyéb ezzel kapcsolatos tevékenységet, több embert vártam.

Na de örüljünk annak, amink van, szokták mondani a bölcsek, és örülünk is, mert a vendégcsapatok, és a jelenlévők elmondása szerint remek hangulatú, minden zenei igényt kielégítő estén vagyunk túl, habár kis bakival kezdődött az este, ugyanis az első fellépőnk, a Matter Of Course az utolsó pillanatban lemondta a koncertet, így az utánuk következő gyerekcsapat, a Hopeless,  kénytelen volt kifulladásig (a saját kifulladásukig) szórakoztatni a közönséget. Elmondhatjuk, hogy annak ellenére, hogy tényleg gyerekekről van szó, jól helytálltak, minden elismerésem az övéké, később biztosan hallunk még róluk.

Őket követte a mi kiváló csapatunk, a deviANT, akik mint minden Stone-os koncertre, most is új koncertműsorral készültek, ami a kezdeti beállítások, hangolgatások után egy kőkemény, földöntúli introval indult, és az ismert számokon át, új kompozíciókon keresztül, egészen egy léggitár-versenyig fokozták a hangulatot. Ezúton köszönjük a jelenlévőknek, hogy végig kitartottak, a majd másfél órás koncerten, és megígérjük, hogy legközelebb odafigyelünk az időre, és az ezzel kapcsolatos igényekre is.  A deviANT csapatát az est főszereplője, és vendégcsapata, a gyulai illetőségű Over Promises követte a színpadon, és meg kell hagyni méltók voltak a főszereplői posztra, ugyanis olyan precízen, és pontosan nyomták el a klasszikus metálriffekben, és brutális zúzásokban bővelkedő programjukat, hogy még azok is odafigyeltek, akik nem vevők erre a fajta metalcore-ra. Köszi hogy eljöttetek. Az est zárófejezete, már megszokott módon a Dreadful Peace műsora volt, akikről bizton állíthatom, hogy sohasem csalódik bennük a koncertre látogató emberfia. Nagyon tudnak döngölni, és tették ezt most is, a közönség nagy örömére, és az este méltó befejezésére. Köszönjük nekik, is, hogy ott voltak, és nem utolsó sorban, hogy mindig elvállalják a hálátlan, „utolsó zenekar” pozíciót.

Most kellene jönni az este összegzésének, és tanulságainak, de azt hiszem, hogy azt a kis keserűségemet, ami volt, már az elején leírtam, az meg közhelyes, ha mindig a „remek” a „csodálatos” stb… jelzőket használom, pedig nem tehetnék mást. Inkább nem is írom, mert jó este volt, ennél rosszabb soha ne legyen.

Köszönjük mindenkinek, akinek kell, de legfőképpen Tóth Lacinak a helyet, és a jegyszedést, a közönségnek a jelenlétet, és a zenekaroknak a műsorokat. Márciusban megismételjük.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://deviantblog.blog.hu/api/trackback/id/tr592556688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása