Örömmel jelentjük be, hogy sikeresen túl vagyunk az idei év legelső klub koncertjén.
Kissé kimerülten, de izgatottan érkeztünk meg a túrkevei Lucifer Bárba este 8 óra körül,  a Dreadful Peace csapatával. Ha jól informáltak minket, a bár nem régen nyílt , emiatt  tartottunk is attól ,hogy talán nem is lesznek túl sokan. Sajnos azt kell ,hogy mondjam ez már bennünk van ilyen esetben, ugyanis volt már erre korábban is példa. Szerencsére itt már 8 óra előtt gyűltek az emberek. Látszott rajtuk ,hogy nem feltétlenül inni jöttek, hanem a jó koncert és egy maradandó buli reményében érkeztek.

Mindezekért, és ezek ellenére zenekarunk komolyan készült az estére, új műsorral és új nótákkal, ahogy ezt általában tenni is szoktuk.

Egy kevés ismerkedés, iszogatás és pakolás után megérkezett a helyi GO4IT csapata is.  Este 10óra tájékában a Dreadful Peace kezdte saját műsorát, ami ismét szokásukhoz híven, lendületes, intenzív és jó hangulatú buli volt. Az emberek eleinte gátlásokkal küszködve álldogáltak, majd lassan, de biztosan elkezdtek feloldódni, kíváncsiskodni , hogy kik is ezek a srácok és mit is játszanak? Egy kis időnyi átszerelés után, következett csapatunk a deviANT. Azt kell mondjam ,hogy ennél jobb hangulatú koncerttel nem is kezdhettük volna az évet. A közönség aktív, együttműködő és szeretetreméltó volt. Szerencsénkre sokan megmozdultak a zenénkre, ami azért is érdekes, mert utólag kiderült ,hogy a túrkevei közönség nagyja, nem feltétlen a mi zenénk  kedvelője. Őszíntén mondom, nagyon jól esett mindannyiunknak, a remek túrkevei közönség vendégszerete. Éjfél után a helyi

 

GO4IT csapata zárta az estét. Úgy vettük észre, megvolt a stoner csapatnak az a helyi rajongótábor, akik végig tombolták velük az estét. Nem mellesleg megjegyzem ,hogy állati profi produkciót hallhattunk. A hangzás elképesztő volt, ahhoz képest, hogy egy helyi bárban játszottak , hármas felállásban. Énekesünket, Jenőt mondhatjuk ,hogy végig lekötötte a produkció, mivel egyébként is nagy stoner rajongó. Hajnali 2 óra környékén lett vége a nagyon jóhangulatú  estének. Hamar elröppent az idő.
Köszönjük Budai Balázsnak  és a GO4IT csapatának a meghívást. Reméljük idén többször is ellátogatunk majd az egyik leghálásabb közönségünkhöz, Túrkevére.

Pozojevich Miklós

A bejegyzés trackback címe:

https://deviantblog.blog.hu/api/trackback/id/tr52677174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kepton 2011.02.22. 20:35:16

Sajnos a túrkevei közönség, alapból nem nagy, és ha azt mondom hogy ebből 15 ember kedveli az ilyen fajta zenét, lehet sokat mondtam.
Viszont, ezután a buli után azt tapasztaltam, [igaz még csak pár nap telt el] hogy sokan megszerették.
Remélem jó hatással voltatok az itteni közönségre, és ami biztos, elég sok rajongót szereztetek!
Már most nagyon várunk (legalábbis én) vissza benneteket !!

Sok sikert kívánok nektek, és rengeteg jó hangulatú koncertet!! :)

Alhazred 2011.02.23. 17:58:44

szépséges este volt, férfiak, sok ilyet még.
süti beállítások módosítása