Ezúttal rövid lesz a beszámolónk az első hazai (Füzesgyarmati) koncertünkről, ugyanis semmi említésre méltó nem nagyon történt. Délután négy órás kezdettel elsőként léptünk a színpadra, és aki egy kicsit járatos ezen a területen az tudja, hogy ha van olyan feladat egy zenekar életében ami igazán hálátlan, akkor az a kezdés, vagy a hajnali zárás. Pláne ha nagy szabadtéri színpadról van szó. Esetünkben ez úgy zajlott le, hogy a cucc felpakolása után kutyafuttában hangosítottak be, aminek a hátrányait sajnos végig éreztük. Néha recsegett, néha ropogott, néha hang nélkül énekeltünk, közönség se nagyon volt a korai időpontra való tekintettel, de ennek ellenére egész jó kis koncert kerekedett belőle, ami minden bizonnyal annak köszönhető, hogy csapatunk életében először játszott igazi nagy színpadon. Szerettük a fényeke, szerettük hogy halljuk magunkat, szóval jó volt.

Negatívumként sajnos meg kell említenünk azt a dolgot, hogy akármilyen nagy, és híres csapatról van szó (Magna Cum Laude), a szervezőknek nem kellene ennyire segget nyalniuk, ugyanis nem ingyen jönnek, és egyfajta szolgáltatás nyújtanak (nem is kevés) fizettség ellenében. Történt ugyanis hogy beállás közben a főszervező lehajtotta a dobosunkat, mosdván "álljatok arrébb MOST!!! a kocsival, mert itt a Magna Cum Laude" Véleményem szerint a Magna Cum Laude is tudott volna várni tíz percet míg beállítják a dobot, arról nem is beszélve, hogy ennyire nem szabadna lekicsinyíteni semmilyen zenekart, bármennyire amatőr is, ugyanis mi jó szándékkal, ingyen és bérmentve szerepeltünk ezen a rendezvényen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://deviantblog.blog.hu/api/trackback/id/tr822371157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása