Úgy kezdődött, ahogy szokott, mármint ami az indulást illeti. Azzal a különbséggel, hogy a deviANT formáció ebben a felállásban az első, és összesen a második koncertjére készült. Szóval ültünk, és vártuk a buszunkat, és bepakolhassunk, majd elinduljunk Medgyesegyházára, ahol már vártak minket. Közben persze fröcss, boroskóla, sör...

Kicsit késve értünk oda, és a gyors bemutatkozás és köszönés után már pakolni is kellett. A beállás után kezdődött a koncert. Sajnos a repertoár még igen rövid, ugyanis a három hónapos korhatárt éppen csak átlépő csapatról van szó, úgyhogy a három saját számot igyekeztünk különböző feldolgozásokkal érdekesebbé tenni, és kitölteni a rendelkezésre álló műsoridőt. Az ottani közönségnek úgy látszik bejön ez a feldolgozásosdi, mert vevők voltak a klasszikus Sepultura, Soulfly  szerzeményekre, és értékelték a Machine Head, és a Deftones időtálló dalait is.

A kicsit bátortalan kezdés után kialakulni látszott a hangulat, olyannyira, hogy két ráadás számmal is kedveskedhettünk az összegyűlt embereknek. Aztán majd egy órával a kezdés után véget ért a deviANT zenekar második koncertje. Utánunk a helyi Worm zenekar következett, és ahogy elkezdték a műsorukat, azonnal rájöttünk, hogy miért is szereti a közönség errefelé olyannyira a feldolgozásokat. Szép számmal sorakoztattak fel klasszikusokat a Panterától kezdve, egészen a Nirvanáig. A Worm koncertje után, szerencsére még nem ért véget az este, ugyanis a deviANT és Worm tagokból, véletlenszerűen összeverbuválódott zenekar még jó ideig szórakoztatta, a közönségek, akik igencsak értékelték ezt a meglehetősen különleges, alkalmi produkciót.

Az estét összefoglalva annyit mondhatunk, hogy családias, és nagyon jó hangulatú koncerteken vagyunk túl, korrekt vendéglátással. Egyszóval köszönünk mindent a Medgyesegyháziaknak.  Reméljük, még megyünk hozzájuk a későbbiekben. .

A bejegyzés trackback címe:

https://deviantblog.blog.hu/api/trackback/id/tr182371090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása