Átlagos hely a Jenei Söröző, leginkább a Békési Denevér Rock Klubra hasonlít, ami az elrendezését illeti. Na, erre a helyre érkeztünk meg, péntek este fél nyolc tájékán, ami ugye koncert, meg kocsmázási időnek elég korai, de mivel türelmes emberekről van szó, szépen bevártunk mindenkit, egy kis bor, és sörivással egybevéve.

„Honfitársaink” a Matter Of Course kezdte a műsort fél tíz tájékán. Az ő műsorukról annyit kell, és tudok elmondani, hogy egy fajta grunge-szerű rockzene akusztikus tálalásban. Olyan, ami mindenképpen speciális (nem metál) közönséget igényel. Az ő, kb. egy órás műsoruk után jött a Mi csapatunk,a  deviANT.  Új műsorral készültünk erre az estére, amiben volt a Rocky betétdaltól kezdve a Csillagok háborújáig minden. Sajnos a technika megfúrta egy kicsit a koncertet, mert elszakadt a gitárhúr, és nem volt csere, de ettől függetlenül a hangulat óriási volt. Ekkorára már a kocsma is tele lett, és nem volt hiány ovációban, pogóban, szóval a közönség hálásan fogadta zenekarunkat. Utánunk jött a Dreadful Peace akik Körösladány büszkeségei, és ehhez méltó műsort is nyomtak. Náluk is volt törés-zúzás, csontok recssenése, szóval jó kis este volt.

Köszönjük, hogy ott lehettünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://deviantblog.blog.hu/api/trackback/id/tr322371105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása