A pénteki koncertet a "halottak felélesztése" címmel is elláthatnánk, ha szükségünk volna címre. Ott kezdődött, hogy éppen az adott napon, azaz pénteken végeztünk a stúdiófelvételekkel, és mondanom sem kell három napos munka, és háromszáz kilométer után milyen állapotban érkeztünk Kunszentmártonba. Kicsit kompenzáltak ezen a lelakottságon az elfogyasztott sörök, de az idő múlásával sajnos azok hatása is lecsökkent. Az se tett túl jót, hogy a kiejölt időpontunk helyett, ami 00:40 volt, majdnem három órakor került ránk a sor. Ismerőseink elmondása alapján a szombati nap még ennél is rosszabb volt, mert majd négy óra csúszás alakult ki, és az utolsó öt-hat zenekar egyszerűen hazament.

Térjünk inkább vissza a mi napunkhoz, mert az a baljós előjelek ellenére nem sült el rosszul. Rövid beállás után kaptunk húsz percet, azaz négy számot (tízezer forintért, ugyanis ennyibe került a fellépés) A rövid idő ellenére egész sokan összegyűltek a színpad előtt, és még némi tánc is kialakult. Mikor elkezdtük alig hárman billegtek ott, de a kurta műsor végére jó kis zúzás lett, és nem utolsó sorban nagyon jól szólt a színpadi hangtechnika. A koncert befejeztével a rendezők szépen bocsánatot kértek a majd három órás csúszás, és a kevés műsoridő miatt, megígérve, hogy újabb tízezer forintért, bármikor játszhatunk akármelyik rendezvényükön, kis szerencsével akár több ideig is.

Köszönjük a lehetőséget, inkább kihagynánk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://deviantblog.blog.hu/api/trackback/id/tr932371258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása